Totul pentru evenimente si sarbatori de la Avocado.

Decorarea petrecerii pentru copilul Dvs. - sfaturi si idei utile. Daca vreti original sa va decorati sarbatoarea dedicata copilului, veti avea nevoie de diverse accesorii si decoratiuni pentru petreceri. Unul din punctele de plecare in alegerea decoratiunilor si a elementelor trebuie sa fie reflectia preferintelor omagiatului. Organizati-i o petrecere tematica cu baloane de diverse culori imprimate cu persoanjele preferate din desene animate in conformitate cu varsta copilului. Umpleti tavanul cu baloane de diverse culori si veti primi efectul dorit. Toti copii adora baloanele, alegeti personajele preferate in forma de baloane si veti obtine cel mai vesel decor al petrecerii.

Pentru siguranta copilului Dvs. va sugeram sa alegeti vesela de unica folosinta. Aceste accesorii sunt foarte importante, fiind imprimate cu desene vii colorate ele inveselesc atmosfera meselor unde cei mici vor servi bucatele. Luand in considerare faptul ca este si ieftina, aceasta vesela mai este pe langa toate atractiva si amuzanta! Nu uitam nici de conurile colorate pentru toti invitatii si, nu in utlimul rand pentru sarbatorit. Si, surpriza cea mai mare care o puteti pastra pentru sfarsit este organizarea unui show cu clovni si animatori ce vor tine prinsi in actiune toti patricipantii la eveniment. Ei vor organiza concursui, jocuri si intreceri amuzante pe parcursul sarbatorii la cel mai inal nivel.

Va doriti o nunta, botez sau zi de nastere pline de stil si originalitate? Avocado va ofera o gama larga si exclusiva de servicii in domeniul decorarii evenimentelor. Evenimentele deosebite merita o abordare speciala, suntem dispusi sa va oferim decoruri ce vor scoate in evidenta sarbatoarea Dvs.. Daca va doriti un decor pentru sarbatoare mai expresiv si plin de culori, aici vor fi binevenite decorurile din flori vii combinate cu decoratiuni din baloane cu heliu. Insa daca va doriti un decor original si care sa nu va supuna la mari cheltuieli, puteti pleda pentru decoratiuni buchete de flori din baloane – ele nu se ofilesc si se pastreaza mult timp. Va propunem urmatoarele idei utile pentru un decor frumos: panouri florale concepute individual pentru fiecare client aparte, panouri foto infrumusetate cu baloane, decorarea salii de banchet cu elemente din stofa si dantela, cele mai frumoase si deosebite decoratiuni din baloane pentru o petrecere de neuitat.

Lampioanele si artificiile sunt si ele accesorii ideale pentru eveneminte deosebite ca nunta, 8 Martie, Ziua indragostitilor si multe alte petreceri. Avocado va ofera servicii complexe pentru petreceri minunate: artificii cu efecte speciale pentru Anul Nou, vulcan rece pentru primul dans la nunta, lampioane zburatoare pentru o petrecere sub cer liber, show de lumini, fum, laser si baloane de sapun. Indiferent de varianta aleasa de Dvs. aceste mici parti din petrecere vor bucura invitatii de toate varstele si vor adauga un plus de farmec petrecerii!

In functie de eveniment si de dorintele clientilor oferimcele mai calitative si impresionante produse. De asemenea oferim aranjamente sidecoratiuni atat pentru decorarea salilor in interior, cat si aranjamentepentru exterior. Pentru a va convinge de calitatea deosebita a serviciilornoastre va propunem sa vizitati galeria foto din categoria respectiva .Experienta acumulata siprofesionalismul echipei sunt atu-le care ne reprezinta.