Util

Idei de decorațiuni pentru petreceri în aer liber

Jun 21, 2022 11:55:56 AM
Sezonul estival reprezintă anume acea perioadă, când majoritatea persoanelor tind să petreacă timpul la aer liber. Fie este vorba de o simplă plimbare în parc, sau de o petrecere până în zori pe malul unui iaz, în ambele cazuri – atmosfera contează! Iar tot ce ține de o atmosferă plăcută, decor potr

Idei de decorațiuni pentru ziua copiilor - 1 iunie

May 25, 2022 10:18:39 AM
Oficial, în data de 1 iunie este celebrată ziua internațională a copiilor. Conform tradiției, în această zi pretutindeni pot fi auzite glasurile picilor care se distrează în aer liber, savurează înghețata și se bucură de fiecare clipă.

Сe baloane să alegem de sărbători?

Apr 27, 2022 7:08:16 PM
Sărbătorile reprezintă un prilej perfect petru a decora spațiul ales într-un mod absolut diferit. La momentul actual o popularitate tot mai mare capătă diferite variații ale baloanelor și nu în zadar!

Idei de cadouri și decorațiuni pentru 8 martie

Feb 26, 2022 4:47:30 PM
Ziua Internațională a Femeii reprezintă o sărbătoare gingașă, frumoasă și marchează venirea primăverii. Deși, contextul de bază deja nu mai stă în prim-plan, noi totuși ținem mult la această tradiție și în fiecare an încercăm să surprindem femeile iubite.

Idei de cadouri și decorațiuni pentru Ziua Îndrăgostiților

Feb 10, 2022 9:05:34 PM
Se pare că atmosfera se încinge tot mai mult în ajunul uneia dintre cele mai romantice sărbători din an. Nimic de mirare! Celebrarea zilei de 14 februarie reprezintă deja o tradiție și în împrejurimile noastre. Și odată ce cuplurile sunt la moment în febra cumpărăturilor și încearcă să aleagă cadoul

Alătură-te de noi pe facebook: